Kontakt: 

För mej började kontakten med flipperspel som barn antagligen vid torgkiosken i Fjälkinge och på somrarna i Åhus hos golf-Åke vid Kantarellen.

Mitt första spel inköptes på mitten av 80-talet, före min första lägenhet och fick därför placeras på mina föräldrars arbetsplats.

Flipperspel har sedan följt mej genom livet, från lägenheter till hus och dubbelgarage och senast min källarlokal.

En stor del av hobbyn har varit att få liv i gamla ej fungerande spel, men på senare år har även spelandet och tävlandet där man åker runt i vårt avlånga land och träffar likasinnade blivit en ny del av hobbyn.

Tävlingar och bokningar har arrangerats sedan ca 2013. Först i lite enklare format men sedan 2015 även som internationellt registrerade tävlingar.

Enklaste sättet att nå mej för frågor och bokningar är via nedan mejl-adress eller Facebook-sidan för Kristianstad Pinball  https://facebook.com/kristianstadpinball

Peace Love and lots of Pinball ☮️❤️‍🔥🎱

Marcus aka MAC

950 meters gångväg till Slapsave Pinball på Lyckans väg 45 från Stora torg/Ksd C, eller 2:ans buss med avstigning Hönedalsvägen. Parkeringsplatser finns i bostadsområdet, P-skiva vardagar kl 8 - 18, övrig tid fri parkering.

 
Post